Prodej bytu 3+1 64 m², Chlum u Třeboně

2 200 000 Kč

včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivně ke koupi bytovou jednotku 3+1 o velikosti 64 m2 v osobním vlastnictví. Byt se nachází v kompletně revitalizovaném panelovém domě, který se nachází v klidné okrajové části sídliště Fr.Hrubína v Chlumu u Třeboně. Byt je situován v přízemí, v původním stavu, udržovaný, v roce 2010 měněná plastová okna, podlahy pvc, koupelna umakart, vana a samostatná toaleta. Byt sestává ze vstupní chodby, kuchyně, tří pokojů, koupelny, samostatné toalety, chodba nabízí prostornou vestavěnou skříň, která byla využívána jako šatna, dále k bytu patří sklepní kóje. Společné prostory jsou čisté a udržované, oceníte i velmi dobré parkování před domem.
Chlum u Třeboně je hezké místo pro rekreaci a dovolenou, zajímavé i pro pěší turistiku, cyklistiku nebo pro jiné sportovní využití. Místo je i blízko Rakouských hranic což lze využít i v případě pracovní činnosti v Rakousku.
Rádi vás nemovitostí provedeme a podáme veškeré informace, finanční a právní servis je součástí našich realitních služeb. Pro případ, že by jste měli zájem koupit byt jako investici na pronájem, tak vám pomůžeme najít i vhodného zájemce do pronájmu, zajišťujeme komplexní servis. Prohlídky možné po telefonické domluvě, těšíme se na vás.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14331059
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 64 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist