Prodej chalupy 50 m², Novosedly nad Nežárkou

2 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Krásná chalupa v srdci Třeboňska s bohatými možnostmi pro turistiku a spojením s přírodou
Toužíte po vlastním kousku ráje, kde můžete uniknout shonu města a naplno se ponořit do klidu venkova? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Nabízíme k prodeji pohádkovou chalupu, která čeká na svého nového majitele v malebné obci Novosedly nad Nežárkou, přímo v srdci Třeboňska.

Parametry nemovitosti:
Typ nemovitosti: dům 2+1
Celková plocha: 50 m2
Stodola 37 m2
Skladovací prostor 2x
Pozemek celkem 2.135 m2
Parkování: přímo před domem
Stav nemovitosti: k demolici nebo velká rekonstrukce

Tato chalupa o dispozici 2+1 vás okouzlí svým autentickým kouzlem a klidnou atmosférou. S obytnou plochou 50 m2 nabízí pohodlí a útulnost. K tomu přidáváme stodolu s plochou 37 m2 a dvěma skladovacími prostory, což vám dává mnoho možností pro využití. Dům je obklopen velkým pozemkem o celkové ploše 2.135 m2, který zahrnuje rozsáhlou zahradu a ovocný sad. To vše vytváří ideální prostředí pro klidnou rodinnou rekreaci nebo příležitost k vybudování vlastního penzionu.
Ideální i pro chov zvířat nebo ideální výběh pro koně.

I přes svou venkovskou atmosféru je chalupa vybavena plynem a elektřinou pro moderní pohodlí. Kanalizace není přivedena, ale voda je zajištěna kopanou studnou. Vytápění lze zabezpečit pomocí kamen na tuhá paliva a plynových kamen, i když plyn je v současné době odpojen.

Lokalita:
Tato nemovitost vyniká zejména svou lokalitou. Nachází se v obci Novosedly nad Nežárkou, obklopené krásnou přírodou Třeboňska, což vám poskytuje nekonečné možnosti pro turistiku, cykloturistiku a relaxaci ve venkovském prostředí.

Turistické zajímavosti v okolí:

Třeboňský zámek: Kousek od nemovitosti se nachází nádherný Třeboňský zámek, který je považován za jednu z perel české renesanční architektury. Prohlídka zámku a jeho okolí je nezapomenutelný zážitek.

Rybníky Třeboňska: Třeboňsko je známé svými rybníky, které nabízí krásné možnosti pro koupání, rybaření a vodní sporty. Nechte se unést krásou těchto vodních ploch.

Přírodní rezervace: Okolí obce Novosedly nad Nežárkou je plné přírodních rezervací a chráněných oblastí, které nabízejí jedinečnou faunu a floru. Pro milovníky přírody je to ráj na zemi.

Cykloturistika: Pro cyklisty je Třeboňsko rájem. Existuje mnoho cyklostezek a tras, které vás provedou malebným krajem plným jezer a lesů.

Občanská vybavenost je dostupná v obci a také v nedaleké Třeboni, což zajišťuje vaši pohodlnost.

Cena:
Cena nemovitosti je 2 990 000 Kč.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku této pohádkové nemovitosti, která vás okouzlí na první pohled!

Petr Kopačka
Realitní makléř
603 298 562
petr.kopacka@kwcz.cz

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Kamenná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Ochrany omezení Ochranné pásmo
ID nemovitosti 6021
Stav objektu Špatný
Plocha pozemku 2 135 m²
Plocha užitná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist