Pronájem bytu 2+1 50 m², Staré Město pod Landštejnem

10 000 Kč za měsíc

bez poplatků

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte hezké bydlení na okraji Starého Města pod Landštejnem.? Nemáte možnost si hned koupit byt pro sebe nebo jako investici ?
Můžete využít naší nabídky na pronájem bytu 2+1 s možností odkoupení bytu do 8-12 měsíců, pronájem se odečte z kupní ceny.
Cena měsíčního pronájmu je 10.000,- Kč/ měsíčně, plus zálohy na služby a zálohy na elektřinu.Byt 2+1 v osobním vlastnictví je slunný a rekonstruovaný o výměře 50,89 m2. Byt je v 1. patře s možností parkování přímo před domem, dispozičně se skládá z chodby, ložnice, obývacího pokoje, kuchyní včetně kuchyňské linky a spotřebičů, koupelny s vanou a samostatného WC, k bytu náleží sklepní koje. Částečná rekonstrukce bytu proběhla v roce 2014, která zahrnovala novou elektroinstalaci, nové zděné jádro, odpady, vodovodní přípojky, rekonstrukci koupelny a WC, v roce 2020 nová okna, parapety, v roce 2022 nové topení, materiál na plovoucí podlahu je složený a připravený. Celkové náklady na bydlení jsou nízké, vytápění je dálkové z centrální kotelny na štěpku.
Byt se nachází v klidném bytovém domě v krásném prostředí s čistým vzduchem nezatíženým průmyslovou výrobou.Přímo v obci se nachází obchod se smíšeným zbožím, restaurace, penziony, pošta, Základní a mateřská škola, velké dětské hřiště. Hraniční přechod s Rakouskem je vzdálen cca 3 km.
Rádi vás nemovitostí provedeme a pokud budete mít zájem zajistíme vám také financování, dle vašich požadavků přímo na míru i včetně odhadů a pojištění. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat, budeme se na vás těšit.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14336053
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist