Prodej rodinného domu 110 m², Zastávka

5 690 000 Kč

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tento prostorný rodinný dům 4+2 v malebné Zastávce u Brna, který je synonymem pro pohodlné bydlení a domácí harmonii.
Podlahová plocha 110 m2 a celková plocha pozemku 231 m2 vám poskytne dostatek prostoru pro váš každodenní život. Zahrada o rozloze 184 m2 je oplocená a připravená na vaše rodinné oslavy, dětské hry nebo lenošení s knihou v ruce.
Cihlový dům prošel láskyplnou částečnou rekonstrukcí, budoucí majitel však musí počítat s další investicí. Střecha je nová - 2 roky i plastová okna, která zajistí dokonalou izolaci. Podlaha je téměř všude plovoucí, v kuchyni je praktické lino, v koupelně dlažba a v ložnici stylový vinyl.
Dvě samostatné koupelny s WC zaručují pohodlí pro celou rodinu, jednu z koupelen bude nutné ještě zrekonstruovat, ale rozložení domu 2x 2+1 nebo 3+1 a 1+1 nabízí flexibilitu podle vašich potřeb. Ideální pro větší rodinu nebo jako investice s možností pronájmu části nemovitosti. Velkou výhodou je také možnost vybudovat další jednotku o dispozici 3+1 v podkroví - což jistě budoucí majitelé ocení jako skvělou investici. Dva samostatné vchody a další stavba o velikosti cca 43 m2 přes cestu, která může posloužit jako garáž s letní kuchyňkou dodávají této nemovitosti další hodnotu.
Ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel a vytápění? Na výběr máte mezi plynem nebo krbem pro romantické večery. Samozřejmostí jsou všechny inženýrské sítě. Další velkou výhodou je lokalita - do Brna dojedete autem za pouhých 15 minut.
Tento dům není jen stavbou, je to místo, kde se budou psát nové příběhy vaší rodiny. Kde každý den začíná sluncem zalitou zahradou a končí u krbu s pohádkou na dobrou noc. Neváhejte a udělejte první krok k životu, po kterém toužíte. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak se může tento dům stát vaším novým domovem.
Majitelé si vyhrazují právo bydlet v RD ještě měsíc po zaplacení ceny na jejich účet, aby si mohli najít nové bydlení.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Beton
ID nemovitosti E1348B061
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 231 m²
Plocha užitná 110 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist