Prodej hotelu, penzionu 230 m², Hevlín

Cena na dotaz

info v RK

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi tuto speciální nemovitost - rekreační objekt - penzion v Hevlíně, pouze 5min od lázeňského města Laa an der Thaya v Rakousku.
Představte si místo, kde se spojuje pohodlí domova s kouzlem dovolené. Různorodost ubytování - s 11 útulně zařízenými pokoji - 1x jednolůžkový, 3x dvoulůžkový, 5x třílůžkových, 2x čtyřlůžkový a dokonce jednoho apartmánu, je tento penzion připravený pohostit jak jednotlivce, tak rodiny či skupiny přátel hledající únik od každodenního shonu.
Zázemí pro relaxaci i práci - každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, koupelnou a televizí. Pro klidné večery nebo odpočinkové dny je k dispozici venkovní bazén a posezení, kde můžete nasávat klid a ticho přírody.
Komfort a bezpečí - penzion je vybaven vším, co potřebujete pro pohodlný provoz - od recepce, přes prádelnu, technickou a úklidovou místnost, až po centrální plynové vytápění. Bezpečnost je zajištěna oplocením a kamerovým systémem. K tomu vlastní studna s užitkovou vodou a parkovací stání pro 11 aut.

Lokalita snů - jen 3 km od lázeňského města Laa an der Thaya, tento penzion nabízí dokonalou kombinaci klidu venkovského života s možností využít lázeňské a wellness služby v nedalekém okolí.
Se zastavěnou plochou 230m2 a celkovou plochou pozemku 1942m2, tento penzion nabízí nejen prostor pro podnikání, ale i nekonečné příležitosti pro osobní rozvoj a relaxaci. Ať už hledáte místo pro svůj sen o vedení penzionu, nebo prostě místo, kde byste mohli s rodinou a přáteli trávit nezapomenutelné chvíle, toto je nabídka, kterou si nemůžete nechat ujít.

Vaše budoucí zážitky a úspěchy začínají tady. Těšíme se na Váš zájem a jsme připraveni odpovědět na jakékoli dotazy a uspořádat prohlídku.
PENB nebyl zatím dodán - proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti E4348B013
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 942 m²
Plocha užitná 230 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist